Despre noi

Acordam o atentie sporita satisfacerii exigentelor clientilor nostri

                                     SC ZEUS SRL a fost infiintata in anul 1992.

      Inca de la inceputurile activitatii noastre in domeniul  productiei de mobilier am acordat o atentie sporita satisfacerii exigentelor clientilor nostri.

      Din dorinta de a fi la inaltimea asteptarilor, din partea acestora, am actionat astfel incat sa putem oferi produse de o calitate foarte buna, la un pret acceptabil pentru orice buzunar.

     Ca un prim pas, in anul 2007 am achizitionat primul utilaj cu centru numeric de comanda CNC ROVER A3, cu ajutorul caruia am reusit sa realizam piese de mobilier cu un finisaj ireprosabil, cu un efort minim din partea angajatilor.

   Odata cu achizitionarea acestui utilaj am reusit si implementarea sistemului de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2001 (urmat in anul 2009 de trecerea la SR EN ISO 9001:2008). Implementarea SR EN ISO 9001: 2008 a reusit sa realizeze un control strict al documentelor, trasarea responsabilitatilor fiecarui angajat in parte, urmarirea procesului tehnologic si identificarea fiecarei comenzi la trecerea prin fiecare faza de prelucrare.

    Cam in aceeasi perioada, am reusit sa inauguram magazinul de prezentare situat in Galati, Str. Brailei, bl. R3, parter, unde am prezentat cele mai reusite modele de mobilier, intr-un ambient placut.

     In anul 2009, printr-un program co-finantat de U.E., am pus la punct o linie tehnologica realizata din: centru de prelucrare cu control numeric ROVER B7, circular cu taiere in pachet, cu control numeric, EBT 108, masina de cant ABS cu o productivitate ridicata ROXYL 4.5.

     In prezent consideram ca datorita investitiilor facute putem sa oferim cele mai bune produse existente pe piata din Galati si zonele limitrofe, in ceea ce priveste productia de mobilier la comanda si serie, la preturi mici in comparatie cu calitatea produselor.

    In acelasi timp datorita liniei tehnologice moderne, putem realiza cantitati mari de produse de serie, intr-un timp relativ scurt, la o calitate foarte buna. Mentionam faptul finisajul mobilierului este realizat numai cu cant ABS 22×0,4 mm (pt mobilierul de serie) si de 22×2 mm sau 22x 0,4 mm (pt mobilierul la comanda). Inca din anul 2008 nu mai folosim cantul adezivat („de hartie”).

    Pentru a fi mai convingatori va prezentam cateva imagini cu linia tehnologica din dotarea societatii noastre.

  • mobilier zeus
  • mobilier zeus
  • mobilier zeus
  • mobilier zeus